Conversie Optimalisatie

Een product ligt in het winkelmandje. Bezoeker haakt vlak voor betalen af. Zonde. Klant koopt eenmalig iets. Daarna nooit meer. Zonde. Drukte op de contactpagina. Maar de aanvragen blijven uit. Ook zonde.

Hoe dat komt en hoe je daar verandering in brengt? Precies dat is conversie-optimalisatie volgens Rumad. We bestuderen de data en geven je aanbevelingen om je website of webshop te optimaliseren. Met als resultaat dat bezoekers leads worden en leads betalende klanten.

Neem contact met ons op

Data-analyse

Ook bij conversie-optimalisatie laten we ons leiden door harde cijfers en feiten. Wat zegt Google Analytics, welke inzichten halen we uit A/B testing, heat maps en video tracking. Want je kunt van alles mooi of goed vinden: een garantie voor resultaat is het niet.

Breder kijken

Conversie-optimalisatie is voor ons niet alleen alles wat op een website of in een webshop gebeurt. Bij conversie-optimalisatie kijken wij verder dan de kleur van een button of de laagdrempeligheid van een contactformulier. Veel verder zelfs. En zelfs nog verder dan puur de data.

Effectief

Misschien blijkt uit onze analyse dat je assortiment ontoereikend is. Of dat je online de verkeerde doelgroep aantrekt. Wij komen met oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. Maar wel altijd effectief zijn.

Tijd voor online marketing met resultaat?

Laten we afspreken. Bij voorkeur bellen we. Bel je ons?