Performance Optimalisatie

“Door een langzame website loopt u omzet mis”

Websitesnelheid is vaak een begrip dat geassocieerd wordt met hoge kosten en geen opbrengsten. Maar wist u dat een langzame website kan zorgen voor een lagere ranking in Google.
Maar niet alleen een lagere positie, maar ook een lagere conversie. Het is niet meer van deze tijd om te wachten tot een pagina geladen is, zowel voor mobiel als desktop. Binnen enkele seconden is uw klant bij uw concurrent.

Wat is Website Performance Optimalisatie ?

Website Performance Optimalisatie is gericht op het optimaliseren van uw paginasnelheid. Iedere tiende van een seconde winst heeft een positieve waarde op de gebruikerservaring en daarmee direct of indirect op de conversie. Lagere responstijden zorgen over het algemeen in een prettigere user experience, lagere bounce ratio en meerdere bekeken pagina’s.

Onze Website Performance Optimalisatie aanpak

Om uw website performance te optimaliseren gaan wij eerst op zoek naar de quickwins. Denk hierbij aan verouderde modules, modules die niet meer gebruikt worden, plugins die connectie proberen te maken met langzame servers, het reduceren van Externe requests maar ook het optimaliseren van de gebruikte afbeeldingen. Dit resulteert vaker in een snelheidswinst van meerdere tienden van seconden.
Pas na deze stap gaan wij op serverniveau kijken welke optimalisaties toegepast kunnen worden en pas in de laatste plaats kijken wij naar het verhogen van de servercapaciteit.

Onze Optimalisatie rapportages.

Onze rapportages geven u een duidelijk inzicht in de performance van ieder type pagina van uw website. Denk hierbij aan de homepage, de categoriepagina, productpagina’s, maar ook contentpagina’s, de contactpagina of de betaalpagina indien u hierover beschikt. Ook geven wij u in onze rapportage een overzicht van kritische en minder kritische updates voor uw CMS systeem om zo uw klantgegevens te beschermen.

Neem contact met ons op