Je zit erop. Maar wat levert het op?

Platform verkoop

Je verkoopt al op Bol.com en wil de stap zetten naar Amazon. Dat kan. En dat kunnen we voor je regelen. Maar voordat dat we dat doen, stellen we jou de waarom-vraag. Waarom specifiek op dit platform? Tuurlijk, Amazon is bekend, maar voor jou misschien niet de beste keuze. Daarom starten we altijd met een uitgebreide analyse van het producttype, jouw concurrentie, de verzendmogelijkheden en de prijs. Op basis daarvan kiezen we voor jou het beste platform. Want je wilt er uiteindelijk iets aan overhouden, toch?

Beste keuze

Verkopen op online platforms is een mooie aanvulling als je met je webshop het plafond hebt bereikt. Of als kosten en opbrengsten scheef groeien. Alleen al in Europa zijn er meer dan 50 platforms waarop je jouw producten kunt aanbieden. Ken je bijvoorbeeld Fnac, Mano-Mano en Allegro al? Elk land heeft wel zijn eigen platform. Daarnaast zijn er platforms voor specifieke productsoorten. Als jij ons vertelt wat je waar wilt verkopen, selecteren wij voor jou de beste platforms.

Multiplatform-aanpak

Bij Rumad hebben we veel kennis van platformmarketing. Samen met onze gespecialiseerde partners importeren wij je producten en verzenden ze in één keer naar alle Europese platforms waarop jij wilt verkopen. Zijn jouw producten al bekend, dan hoef je niet eens voor vertalingen te zorgen. Bovendien verzorgen wij ook de orderimport naar jouw eigen back-end systeem. Zo loopt alles automatisch mee in je orderflow.