Zoekmachine Optimalisatie

“Een hogere positie in Google of andere zoekmachines, levert u meer relevante bezoekers op.”

SEO oftewel Search Engine Optimalisatie (Zoekmachine optimalisatie)  is essentieel voor een goede ranking in zoekmachines. De organische zoekresultaten zijn de eerste resultaten onder de betaalde advertenties van Google. De technische inrichting en de keuze van de juiste zoekwoorden op uw website is vaak nog belangrijker dan het daadwerkelijke design van uw website. Hoewel het design belangrijk is voor de conversies op uw website, zorgt de technische SEO ervoor dat de website daadwerkelijk gevonden kan worden. Want wordt u niet gevonden, dan kunt u ook niet verkopen. Een website met de perfecte combinatie van een uitgewerkte technische inrichting en een goed design zullen het meest effectief zijn.

Zoekmachine optimalisatie

De technieken van zoekmachines en mensen veranderen voortdurend. Zo ook de algoritmes van zoekmachines als Google en Bing. Bij iedere update van het algoritme, zijn er weer kleine veranderingen die van invloed kunnen zijn op uw resultaten. De zoekresultaten worden ook steeds persoonlijker en sluiten beter aan op datgene wat de klant graag wil vinden om zo relevant mogelijk te zijn. Zoekmachines zijn op dit moment zo geavanceerd, dat ze zelfs antwoord geven op sommige vragen. Met andere woorden betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert dan ook relevante bezoekers op en zichtbaarheid van uw merk, producten en diensten.

Maar wat is nu SEO (Zoekmachine optimalisatie) ?

SEO omvat alle marketing activiteiten die nodig zijn om uw bedrijf zo goed mogelijk vindbaar te maken voor uw klant. Hoe meer Autoriteit u heeft hoe belangrijker Google u daadwerkelijk zal vinden.

Aanpak SEO Bureau Rumad

Allereerst gaan wij op zoek naar de zogenaamde “Low Hanging Fruits”. Hiermee bedoelen wij kleine relatief eenvoudige aanpassingen aan uw website, om deze zo goed mogelijk te laten presteren. Daarnaast analyseren wij de performance van uw website, de content en krijgt u van ons een uitgebreide zoekwoorden analyse. U wilt natuurlijk weten of de juiste klanten bij u terecht komen. Na de Low Hanging Fruits” geoptimaliseerd te hebben, nemen wij de volgende stap en maken wij een plan om de zoekwoorden die voor u van belang zijn u een betere positie te geven binnen de diverse zoekmachines. Dit alles doen wij volgens de richtlijnen van Google en andere zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan de SEO Specialisten van SEO Bureau Rumad

Een verbetering van uw positionering in de zoekresultaten door middel van zoekmachine optimalisatie  of het überhaupt in kaart brengen van uw huidige positionering en dat van uw concurrenten is een lastig proces. Er komen veel technische zaken bij kijken. Met onze tools analyseren wij de huidige situatie en maken wij een plan van aanpak voor de verdere ontwikkeling van uw organische zoekmachine resultaten. Daarnaast helpen wij u ook met het vinden van de juiste zoekwoorden, ook kunnen wij het gehele plan voor u implementeren.